5 cadouri pe care sa le faci la botez

Fiecare dintre noi am avut macar o data-n viata de mers la un botez sau urmeaza. Iar marea dilema dinaintea acestui eveniment atat de important in viata familiei si a prietenilor rasare aceeasi intrebare: ce pot sa-i duc cadou celui mic?

De cele mai multe ori raspunsul mamelor este: ce doresti si mai putin exact ceea de ce au nevoie. Important este insa sa alegi ceva de care atat mama, cat si cel mic sa se bucure si de care sa se foloseasca o perioada buna de timp.

Noi iti venim in ajutor cu 5 idei de cadouri care sa fie utile si frumoase in acelasi timp si care nu tin de ingrijirea copilului – cum ar fi scutece sau creme, pe care mama le alege si in functie de indicatiile pediatrului sau ale medicilor.

Idei de cadouri pentru botez

Pe toate acestea le gasesti online sau la diversi artizani din orasul in care locuiesti. Trebuie doar sa faci un mic research si este imposibil sa nu gasesti ceva care sa iti placa.

1. Paturica brodata

Cu siguranta ai aflat deja numele celui mic, asa ca o paturica brodata cu numele acestuia este un cadou atat frumos, cat si util. Poate sa stea in patul copilului, in carucior la plimbare sau oriunde este nevoie de aceasta. Materiale din care sa alegi sunt cu duiumul, asa ca intreaba mamica daca in camera copilului va avea o anumita tematica, sa te poti mula dupa aceasta.

2. Bavetici

In viata oricarui nou nascut si pana pe la 2 ani baveticile sunt de nelipsit. Acestea vor proteja hainele celui mic si vor infrumuseta orice outfit la care vor fi atasate.

De obicei au marimi reglabile, in asa fel incat sa poata fi folosite nu doar cateva luni, ci pana nu mai este nevoie de ele.

3. Baby nest

Baby nestul este acel produs in care poate sa-l puna pe cel mic inca din primele clipe de cand a ajuns acasa. Astfel el se va atasa de acesta si oricand va fi asezat in el va avea o senzatie de calm si liniste. Pot sa il ia cu ei in calatorii sau prin casa, in functie de ce nevoi are mama alaturi de copil.

4. Perna

Si perna, asemeni paturicii, poate fi brodata cu numele copilului si sa faca parte din decorul camerei acestuia. Pe masura ce creste cel mic poate sa o foloseasca si ca atare sau sa se razeme de ea in timp ce se joaca. Acestea pot sa fie in forma de norisor, steluta sau animal, in functie de ce se potriveste mai bine cu decorul.

5. Cort teepee

Pe vremea cand eram noi mici corturile se faceau din paturi prinse de masa sau de poarta. Acum insa camera copilului poate sa se transforme in acel loc ludic in care acesta isi petrece cea mai mare parte a timpului. Cortul de tip teepee este locul ideal sa se ascunda atunci cand vrea sa fie singur sau sa stea pe salteluta inainte de somn cand parintii ii citesc povesti.

Toate aceste 5 propuneri sunt testate de catre noi si iubite atat de copii, cat si de parinti.