5 idei de cadouri pentru mama

A avea o mama pe care sa o suni si pe care sa o vizitezi oricand iti doresti este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care ti le da viata.

Este deosebit de important sa profiti de acest timp alaturi de ea, deoarece nu este pentru totdeauna.

Sentimentele se exprima cel mai bine in cuvinte, insa atunci cand nu poti sa fii alaturi de cea care ti-a dat viata in anumite momente importante din viata sa, poti sa ii arati cat de mult conteaza pentru tine cu ajutorul unui cadou.

Pot exista situatii in care aceasta are de toate, iar tu sa fii intr-o dilema in legatura cu ce sa ii cumperi. Tocmai de aceea venim noi in ajutorul tau si iti dam cateva propuneri de cadou pentru cea mai draga fiinta din viata ta.

5 idei de cadouri pentru mama ta

Indiferent ca esti femeie sau barbat, important este sa faci acest cadou din suflet si sa aduci un zambet pe buzele celei datorita careia traiesti.

1. Harta stelelor din ziua in care a devenit mama

Ziua in care te-a nascut are o importanta deosebita in viata mamei tale, deoarece si ea a renascut atunci la randul sau odata cu tine.

Asadar, o harta a stelelor din ziua in care te-ai nascut ii va aminti mereu de clipele pe care le-a trait prima data cand te-a tinut in brate si cum din acel moment viata i s-a schimbat.

2. Pandantiv

Cu siguranta mama ta are un lantisor pe care il poarta de ani buni de zile si caruia i s-ar potrivi un nou pandantiv.

Alege unul in forma de inger sau unul in forma de inima. Ambele simboluri au o mare insemnatate.

Mai mult decat atat, ori de cate ori in va vedea sau atinge isi va aminti de tine si ii va aduce un zambet larg pe buze.

3. Tablou cu licheni

O multime de artisti care lucreaza cu licheni gasesti in ziua de azi, care mai de care mai talentati.

Alege o imagine reprezentativa pentru voi si roaga pe cineva sa o transforme intr-un tablou. Poti sa fii sigur ca va fi cel mai iubit obiect din toata casa.

4. Sedinta foto

Arata-i mamei tale cat de frumoasa este – indiferent de varsta – cu ajutorul unei sedinte foto.

Dupa o varsta, unele femei uita sa se ingrijeasca la fel de tare ca pana atunci, cred ca si-au pierdut farmecul si multe alte preconceptii. Cu toate acestea, atunci cand ajung in fata camerei de filmat, ele se transforma si devin ceea ce au uitat sa fie timp de atatia ani.

O surpriza frumoasa ar fi daca ai merge si tu la photo shooting si sa faceti cateva poze impreuna, pe care mai apoi sa le puneti in rama in casa fiecaruia.

5. O ustensila in bucatarie

Se prea poate ca de-a lungul vietii mama ta sa nu prea fi avut ajutor motorizat prin bucatarie, insa poti sa o introduci tu in aceasta lume a noutatilor care ii vor oferi si sprijin.

Aici ne referim la un robot de bucatarie, la un air fryer sau un multicooker. Toate acestea ii vor salva timp in care va putea face ceva doar pentru ea.

Alege sa iti surprinzi mama atat la ocazii speciale, cat si la ocazii mai putin speciale, iar acestea vor prinde o noua insemnatate.28